Reviews

Starboard Boats

Een professioneel bedrijf die de mooiste dingen creëert uit speciale materialen! Wij werken geruime tijd samen met Studio Cutting Edge en ze hebben altijd op tijd en goed geleverd!

MKC Mio Mondo

Prachtige montessori bordjes voor de intellectuele wandelgangen om in verschillende groepen op bezoek te gaan, passend bij onze voorbereide omgeving met dank aan Studio Cutting Edge.

Secupro nederland

Snelle service, en mooie afwerking van onze op maat gemaakte PET vellen. Meedenkend sterk, ontwerp redesign was mogelijk en dat tegen goedkope tarieven!

Sepper U

Meedenkend team dat graag met goede en betere oplossingen komt. Helaas was de kwaliteit niet geschikt voor ons product en duurde het soms wat lang, maar de service was goed.

Krelis

Studio Cutting Edge heeft voor Krelis hele mooie producten gemaakt. Een rekening houder waarbij om een creatieve manier de rekening aan de gast kan worden aangeboden in een draaiend molentje. Onze menukaart houders. Een ontbijt box van hout, met ons logo. Kleine doosjes voor bonbons. Waxinelichthouders voor op tafel. En ook prachtige bordjes op de deuren van de toiletten. Studio Cutting Edge denk met je mee en heeft ons restaurant echt verrijkt door unieke producten speciaal naar onze wens te fabriceren. zoek je iets speciaals? Zoek je iets speciaals? Neem dan contact met hen op!

Pimbro

Prettig samengewerkt met mooi eindresultaat. Studio CuttingEdge (Silvan) is pro actief en denkt goed mee. Top service!